Lid worden

Welkom bij de Business Club Genie!

De genie bouwt, verbindt en beschermt.
 

Benieuwd of de Business Club Genie bij jou past?

Beantwoord dan de volgende vragen.

  1. Ben je ondernemend?
  2. Zoek je altijd naar mogelijkheden, vanuit een pioniersgedachte?
  3. Bouw je op relaties en vertrouwen?
  4. Wil jij vanuit jouw expertise bijdragen aan de veiligheid van Nederland?

Ja? Kan je alles bevestigend beantwoorden? Dan is de Business Club Genie er voor jou.
 

Inschrijven

Door in te schrijven op deze website geeft je aan lid te willen worden van de Business Club Genie. Super goed natuurlijk, want samen beschermen wij wat ons dierbaar is. Wat houdt een lidmaatschap dan precies in:

  • De BCG vraagt geen lidmaatschapkosten, wel kunnen er per los event kosten worden gerekend. Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom.
  • Een aantal maal per jaar organiseert de BCG events waarbij de mogelijkheid wordt geboden om in gesprek te gaan met de genie en met elkaar, kennis en ervaringen te delen, ervaring met defensie op te doen, de samenwerking te versterken en te investeren in persoonlijke groei en het netwerk. 
  • Door lid te zijn kan je door de Total Force Genie en/of eenheden benaderd worden om genie-inzet te ondersteunen met mensen, middelen en manieren. 
  • Het lidmaatschap is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Wij vragen je op te treden als ambassadeur van de genie en actief een inzet of oefening te ondersteunen, daar waar nodig en mogelijk.   

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonsgegevens

Wat kom je halen en brengen?

Contactgegevens

Postadres

Indien uw postadres afwijkt van uw contactgegevens vragen wij u onderstaande gegevens in te vullen

Ontvangst magazine Genist

Verminderde opbrengsten uit advertenties, oplopende kosten in de productie en verzending maken het noodzakelijk manieren te vinden om deze kosten terug te dringen. Wij vragen u om een keuze te maken in hoe u ons magazine wil ontvangen. De digitale versie heeft onze voorkeur, u spaart het milieu en onze gezamenlijke regiments-portemonnee